Moro - Arrak 2013

 

3 POJKAR OCH 2 FLICKOR FÖDDA 130626

EFTER


SONNETEND EASY TOUCH    "ARRAK"     HD: B   Ögon: UA 2013PERIWINKLE'S BURNISHED BRONZE     "MORO"   HD: A      Ögon: UA 2013

 

6 veckor

NU DUGGAR UPPDATERINGARNA TÄTT. JAG FÖRSÖKER FÅ 6-VECKORS UPPSTÄLLNINGSBILDER 
PÅ ALLA MINA KULLAR FÖR ATT KUNNA SE SKILLNADER OCH LIKHETER.

    
Tik, helbrun

    
Tik, vit bröstfläck

    
Hane, helbrun

    
Hane, vit strimma

    
Hane, vitt streck

 

5,5 veckor

NU HAR JAG VARIT SLARVIG, INGA 5 VECKORSBILDER! HÄR KOMMER DOCK LITE FÖRSENAT BILDER PÅ VALPARNA SOM VÄXER SÅ DET KNAKAR.NU ÄR DE RIKTIGA SMÅ HUNDAR OCH DERAS ÖRON BÖRJAR TA FORMEN AV SPANIELÖRON, ALLTSÅ LÅÅÅÅÅNGA. VÄDRET HAR JU VARIT FANTASTISKT OCH VALPARNA ÄR UTE HELA DAGARNA I SIN VALPHAGE DÄR MORO GÅR IN OCH UT. HON HÄMTAR IBLAND LEKSAKER FRÅN HAGEN INNE OCH BÄR UT TILL VALPARNA OCH LÄGGER SIG GÄRNA BLAND DE SMÅ OCH TUGGAR SINA TUGGPINNAR. HON ÄR SNÄLL OCH TÅLMODIG MEN SOM EN BRA MAMMA KAN HON SÄTTA GRÄNSER OM DET GÅR VILT TILL, VÄNLIGT MEN BESTÄMT.

 

4 veckor

NU HÄNDER DET SAKER I VALPLÅDAN. FÖR VARJE DAG BLIR VALPARNA STADIGARE, MER MEDVETNA OM SIN OMGIVNING INKLUSIVE OSS MÄNNISKOR. DE LEKER MED VARANDRA OCH MED LEKSAKER. JAG VISSLAR ALLTID NÄR JAG SERVERAR VALPARNA MAT OCH DET ÄR FANTASTISKT HUR FORT DE ANAMMAR DETTA OCH KOMMER DIREKT. TÄNK OM DE KUNDE LÄRA SIG ALLTING I DERAS LIV LIKA SNABBT. JAG HAR NU BESTÄMT NAMNEN SOM JAG DENNA GÅNG VALT ATT TA FRÅN DEN ENGELSKA SERIEN "HEM TILL GÅRDEN" (EMMERDALE). JAG BLIR OFTA RETAD FÖR ATT JAG FÖLJT SERIEN I 20-25 ÅR OCH TYCKER DEN ÄR GANSKA MYSIG OCH NU MED EN ENGELSMAN SOM PAPPA TILL KULLEN TYCKTE JAG DET VAR LITE ROLIGT. FLICKORNA HETER GENNIE OCH CHAS. POJKARNA HETER PADDY, DECLAN OCH ZAC.

HÄR KOMMER LITE BLANDADE BILDER PÅ VALPARNA 4 VECKOR GAMLA

 

TVÅ PIGGA FLICKOR
    

 

3 TRÖTTA POJKAR
         

 

3 veckor

VALPARNA HAR NU FÅTT FLYTTA IN I VALPRUMMET DÄR EN STOR HAGE ÄR UPPSATT. I BÖRJAN DELAR JAG AV HAGEN LITE SÅ ATT DE FÅR VÄNJA SIG VID STÖRRE YTA LITE SUCCESSIVT. NU HÖR OCH SER DE OCH LEKER LITE TAFATT MED VARANDRA. TESTAR SINA RÖSTER GÖR DE OCKSÅ GENOM ATT MORRA OCH SKÄLLA, DE SER VÄLDIGT FÖRVÅNADE UT I BÖRJAN VILKET INTE ÄR SÅ KONSTIGT OM MAN TÄNKER ATT DE HAFT ÖRONEN IGENSATTA FRÅN FÖDSELN. NU HAR VALPKÖPARE BÖRJAT KOMMA PÅ BESÖK VILKET ÄR BRA DÅ VALPARNA BEHÖVER SOCIALISERAS I LAGOM TAKT SÅHÄR I BÖRJAN. NÄSTA VECKA HOPPAS JAG ATT VÄDRET HÅLLER SIG SÅ ATT DE KAN FÅ VARA UTE.
  

POJKARNA
     

FLICKORNA
  

 

2 veckor

NU BÖRJAR DET HÄNDA SAKER. VALPARNA HAR ÖPPNAT SINA ÖGON OCH BÖRJAR SUCCESSIVT SE SIN OMGIVNING SOM ÄN SÅ LÄNGE BESTÅR I EN VALPLÅDA. HÖRSELN KOMMER OCKSÅ VARTEFTER OCH DET ÄR FANTASTISKT ATT SE HUR DE REAGERAR NÄR JAG PRATAR MED DEM. DET MÅSTE VARA GANSKA UNDERLIGT FÖR DEM ATT DET UPPENBARAR SIG EN VÄRLD AV LJUS OCH LJUD.
 

         Tre pojkar                                               Två flickor
     
     

 

 

1 VECKA

 

MURU MED DE NYFÖDDA